29 березня 2024, п’ятниця

У міській раді проаналізували релігійну ситуацію у Кропивницькому

У міській раді Кропивницького відбулося засідання комісії сприяння дотриманню законодавства про свободу совісті та релігійні організації. Про це пише Златопіль з посиланням на міськраду.
Комісія проаналізувала релігійну ситуацію у КроПпивницькому впродовж 2016 року: релігійну мережу, її кадрове та матеріальне забезпечення, процеси, що відбуваються у релігійному середовищі, соціально значущу діяльність релігійних організацій, стан дотримання чинного законодавства щодо релігій та церкви, реалізацію державної політики у сфері свободи совісті та  затвердила план своєї роботи  на 2017 рік.
Члени комісії також розглянули питання щодо проведення у Кропивницькому у наступному році заходів з нагоди 500-річчя Реформації. Участь в обговоренні взяли пастори протестантських релігійних громад: єпископ центрального регіону Союза Церкви Божої України, координатор Ради Християнських церков, пастор Церкви Божої “Жива Надія” Микола Литвин, старший пресвітер Церков ЄХБ по Кіровоградській області, пастор релігійної громади ЄХБ Сергій Тесленко,  пастор релігійної громади Адвентистів Сьомого Дня Анатолій Дробаха.
 
фото – kir.gov.ua
У міській раді проаналізували релігійну ситуацію у Кропивницькому
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований