18 травня 2024, субота

Кіровоградський обласний художній музей обирає собі назву через Facebook

Кіровоградський обласний художній музей розглядає варіанти нових назв для подальшого перейменування музею. Як зазначає в офіційній групі в Фейсбуці директор музею Тетяна Ткаченко, ідея перейменувати музей була вже давно, передає Гречка.
"Я особисто, на семінарі в Івано-Франківську для директорів художніх музеїв (ще в 2010 році!), ділилася мріями про перейменування в "Музей мистецтв". Практично надихнув тоді Павло Босий та все якось у нас "не сталося" чи "не склалося"… та радіємо за колег, що ідея сподобалася їм і вони з Івано-Франківського обласного художнього музею стали вже відомим і навіть "розкрученим" брендом як "Музей мистецтв Прикарпаття", – пише директор.
В інтернет-голосуванні відвідувачам пропонують обрати варіант назви, який подобається саме їм. Згодом, обрану назву винесуть на розгляд комісії, а потім – на розгляд депутатів обласної ради.
Зараз є 11 варіантів майбутньої назви. Серед них Центральноукраїнський музей мистецтв, Музей мистецтв "Єлисавет-арт", Музей мистецтв Степової України, Музей мистецтв Приінгулля, Музей мистецтв ім. Івана Похитонова та інші.
Долучитись до голосування може кожен користувач Фейсбука.
Кіровоградський обласний художній музей обирає собі назву через Facebook
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований