19 травня 2024, неділя

Кіровоград: 18 родин переселенців отримали картоплю (ФОТО)

12 листопада громадяни, які переселені з тимчасово окупованих територій на Кіровоградщину і проживають у гуртожитку технічного університету,  отримали картоплю. Про це Златополю повідомили у прес-службі У ДСНС в Кіровоградській області .       
Благодійна організація з Німеччини передала до Кіровограда 52 сітки по 25 кілограмів картоплі, які були розподілені між 45 переселенцями – мешканцями двох корпусів гуртожитку КНТУ. Рятувальники допомогли розвантажити автомобіль та донести картоплю до кімнат, оскільки більшість тих, кому призначався гуманітарний вантаж, – жінки, діти, літні або хворі люди.  
Поки розвантажували та розподіляли овочі, голова регіонального штабу з питань переселенців Віта Атаманчук поспілкувалась з громадянами та відповіла на запитання, які стосувались, головним чином, грошових виплат, забезпечення побутовою технікою, лікування, реабілітації й забезпечення медикаментами. Запитували також і про можливість забезпечення житлом родин, які невдовзі мають збільшитись у зв’язку з новою хвилею переселенців. На що Віта Вікторівна відповіла, що у регіональному штабі складено список об’єктів для розселення 1340 осіб.
    
                                                                                            
Кіровоград: 18 родин переселенців отримали картоплю (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований