29 вересня 2024, неділя

На Кіровоградщині близько 800 безробітних вивчають англійську онлайн

На Кіровоградщині близько 800 безробітних, які стоять на обліку в центрах зайнятості Кіровоградської області, виявили бажання вивчити англійську мову онлайн протягом 2016 року. Про це пише УНН-Центр з посиланням на прес-службу відомства.
“З метою підвищення конкурентоздатності на ринку праці безробітних громадян, демобілізованих вйськовослужбовців та учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб, Державною службою зайнятості (Центральним апаратом) та ГО “Всеукраїнська молодіжна громадська організація „Українська студентська спілка“ укладено меморандум про співробітництво, у рамках якого реалізовується соціальний проект „Lingva Skills“. Цей проект дає можливість шукачам роботи, зареєстрованим в службі зайнятості, вивчити англійську мову”, — повідомили в обласному центрі зайнятості.
Як зазначили в прес-службі центру, онлайн-курс включає в себе інтерактивну гейміфіковану веб-програму для тренування мовних навичок та інших аспектів вивчення мови, а також форму зворотного зв’язку з викладачем і базу поширених запитань для спрощення процесу навчання. Зазначений курс враховує особливості менталітету українців, адаптований до реалій країни і особливостей рідної мови.
Ілюстрація з сайту УНН
На Кіровоградщині близько 800 безробітних вивчають англійську онлайн
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований