29 вересня 2024, неділя

Усі райони Кіровоградщини забезпечені обладнанням для реєстрації ID-карток

Станом на сьогодні, 18 січня, усі райони та міста Кіровоградської області забезпечені усім необхідним обладнанням для реєстрації ID-карток. Наразі тривають роботи зі встановлення зв’язку та налаштування обладнання. 
Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту УНН-Центр повідомила головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ УДМС України в Кіровоградській області Інна Захарова.
“Обладнання централізовано закуплено Державною міграційною службою та направлено на Кіровоградщину. У районах буде підключено по одній станції. У великих населених пунктах (Знам'янка і Світловодськ) та в обласному центрі такого обладнання встановлять по два комплекти”, — повідомила Інна Захарова.
Комплекти для реєстрації ID-карток вже підключені та працюють в Добровеличківському, Долинському, Маловисківському, Олександрівському, Світловодському, Благовіщенському районах, в місті Олександрія та фортечному районі міста Кропивницького. Технологія працює через спеціальний захищений інтернет-зв’язок.
Керівник прес-служби також додала, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України, громадяни, що мають звичайний паспорт можуть змінити його на ID-картку.
Нагадаємо, На Кіровоградщині документи на отримання ID-паспортів подали більше 5 тис. громадян.
Ілюстрація – з сайту УНН
Усі райони Кіровоградщини забезпечені обладнанням для реєстрації ID-карток
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований