30 вересня 2024, понеділок

В Олександрії викинули на вулицю художників-авангардистів (ФОТО)

В Олександрії вибухнув культурний скандал учора, 18 січня. Відомих своєю неординарністю художників-авангардистів виставили з підвалу, де вони мешкали шість років, інформує Моя Олександрія.
Молоді хлопці та дівчина винесли картини до міського фонтану на центральній площі і тихо обговорювали ситуацію, що склалася.
Підвал, в якому проводили вечори хлопці, знаходиться в п'ятиповерхівці на проспекті Соборному, 90. За словами 19-річного сюрреаліста Максима Колодистого і 24-річної імпресіоністки Анастасії Родіонової, художники поводяться тихо, наркотиків не вживають, скандалів не влаштовують. У свій час зібрали підписи мешканців на підтримку свого місцезнаходження. Авангардисти стверджують, що їх підтримало близько 60% квартир.
 ї
Увечері 18 січня у художників сталася сутичка з незнайомим чоловіком, який знімав те, що відбувається на камеру, але відмовився представитися. Чоловік став виганяти художників на вулицю самостійно, а потім викликав поліцію. В результаті чоловік і поліція видворили авангардистів з підвалу на вулицю.
Посидівши біля фонтану близько години, художники забрали картини і розійшлися.
Фото – Моя Олександрія
В Олександрії викинули на вулицю художників-авангардистів (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований