29 вересня 2024, неділя

У Світловодську безробітні разом з комунальниками прибирають льодові утворення

З метою оперативного прибирання снігових наметів Світловодським міськрайонним центром зайнятості спільно з Світловодським міським комунальним підприємством «Комбінат комунальних послуг» укладено договір щодо проведення на території міста тимчасових робіт за участі безробітних громадян. Про це пише Златопіль з посиланням на Центр зайнятості.
Упродовж січня місяця поточного року 10 безробітних громадян виконували роботи  з очищення снігу в недоступних для техніки місцях, а саме прибирали сніг та льодові утворення на зупинках громадського транспорту та прилеглої до них територій. Ці роботи  проводяться з метою забезпечення стабілізації життєдіяльності мешканців міста. 
Загалом у минулому році до громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено 757 безробітних, які перебували на обліку в міськрайонному центрі зайнятості. Це результат співпраці служби зайнятості, місцевих органів влади та роботодавців. Шукачі роботи, хоч і тимчасово, але отримують дієву матеріальну підтримку, у них підвищується мотивація до праці та з'являється шанс закріпитися на постійному робочому місці.
фото – lviv.net
У Світловодську безробітні разом з комунальниками прибирають льодові утворення
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований