19 травня 2024, неділя

У Кропивницькому секретар міськради відзвітував за першу сотню днів на посаді

Теперішній секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов відзвітував перед журналістами про результати власної роботи на нині займаній посаді, інформує кореспондент Златополя.
На думку посадовця, до позитивних новацій, що запрацювали за час його діяльності на посаді секретаря, варто віднести запровадження депутатських звітів за участі керівників управлінь КМР, внесення змін до регламенту щодо обов'язкового щорічного звітування голів депутатських комісій, а також затвердження Перспективного плану роботи міськради на 2017 рік.
Важливими назвав Табалов й затвердження програм розвитку профільних управлінь КМР, оптимізацію мережі освітніх та медичних закладів та прийняття "Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на 2016-20 роки".
Згадав Андрій Табалов й статистичні показники власної діяльності. Так за сотню робочих днів до секретаря на особистий прийом прийшло 18 кропивничан, ще 142 направили свої звернення письмово. Окрім того, посадовець за час своєї роботи опрацював 16 інформаційних запитів, 455 депутатських звернень та 185 депутатських запитів.
Загалом, свою діяльністю на посаді секретаря Андрій Табалов оцінив досить високо, зазначивши, однак, що готовий до конструктивної критики.
фото – Златопіль
 

У Кропивницькому секретар міськради відзвітував за першу сотню днів на посаді
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований