19 травня 2024, неділя

У Кіровограді презентують новий волонтерський рух – «Надійний тил»

У понеділок, 17 листопада, о 15:00 в Кіровоградському прес-клубі (вул. 50 років Жовтня, 1а (ТЦ “Копілка”, 2-й поверх) буде оголошено про створення у Кіровограді нового волонтерського руху – громадської організації «Надійний тил». Про це Златополю повідомили організатори.
«Надійний тил» – громадська організація, яка займатиметься допомогою родинам учасників анти терористичної операції на Сході країни. Як зазначив лідер руху, депутат міської ради Павло Топчій, «у кожного із тих, хто воює, ризикуючи життям заради нас усіх, вдома – батьки, дружини, діти. Родини, що залишилися без чоловічих рук, моральної та й матеріальної підтримки потребують цієї підтримки від нас, волонтерів».
 
– Ми намагаємося протягнути руку допомоги особисто кожному, хто її потребує, – зазначив Павло Топчій, – підходити до вирішення їхніх життєвих проблеми індивідуально, по мірі їх надходження і в залежності від складності.
 
ГО «Надійний тил» уже працює за адресою м. Кіровоград, проспект Комуністичний 1Б. Контактний номер телефону у Кіровограді: 27-74-78. Сторінка на Facebook: https://www.facebook.com/nadiynuytul  . Сюди можуть звертатися як члени родин учасників АТО, так і волонтери.
 
Також під час прес-конференції активісти «Надійного тилу» презентуватимуть декілька проектів, над реалізацією яких вони вже працюють: зокрема, до 6 грудня – Дня української армії – буде проведено кілька фотосесій дружин учасників АТО з дітками для подальшої фотовиставки; 3 грудня для кількох родин з дітьми буде організовано екскурсію до Львова.
 
ГО «Надійний тил» закликає усіх небайдужих повідомляти про ті чи інші проблеми, з якими зіштовхуються родини учасників АТО, а також просить журналістів інформувати населення про нашу діяльність, аби якомога більше людей залучалося до надання допомоги сім’ям наших військових.
У Кіровограді презентують новий волонтерський рух – «Надійний тил»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований