05 травня 2024, неділя

На Кіровоградську “шістку” намагалися перекинути згорток з марихуаною (ФОТО)

Вночі, 15 листопада 2014 року, під час обходу охороняємого периметру внутрішньої забороненої зони Кіровоградської виправної колонії обласного управління (№6), молодшим інспектором відділу нагляду і безпеки установи на ділянці периметру № 9, біля транспортних воріт, було знайдено та підібрано згорток білого кольору, який лежав під основною огорожею. Про це Златополю повідомили у прес-службі управління ДПтС України в області.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, в результаті чого встановлено, що в даному  пакунку знаходилась речовина зеленого кольору, рослинного походження, мілко подрібнена та зі специфічним запахом.
Нагадаємо, що за десять днів до вищезазначеної події, співробітниками установи вилучався целофановий згорток з твердою речовиною чорного кольору у засудженого, який відбуває покарання в установі, після перекиду з вулиці Яновського м. Кіровограда за охороняємим об’єктом. Як підтвердилось після  проведеної експертизи, у згортку знаходилась заборонена речовина у вигляді марихуани вагою 22 грами. 
 
На Кіровоградську “шістку” намагалися перекинути згорток з марихуаною (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований