30 вересня 2024, понеділок

Бобринчани відправили допомогу жителям Авдіївки

7 лютого на площі Незалежності відбулося завантаження автомобіля із гуманітарною допомогою від жителів Бобринеччини постраждалим мешканцям Авдіївки. Про це пише Златопіль з посиланням на Бобринецьку РДА.
Як відомо, внаслідок інтенсивних обстрілів з боку бойовиків, місто наразі потерпає від припинення електропостачання та обмеження тепло- і водопостачання. У короткі терміни по всій Україні розпочалася масштабна робота по формуванню гуманітарних вантажів, які відправлятимуться в зону проведення АТО. Не стали осторонь від надання гуманітарної допомоги авдіївцям й жителі Бобринеччини.
На виконання доручення голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка, за організації голови РДА Сергія Шевченка, в районі, було розпочато формування гуманітарного вантажу мешканцям Авдіївки.
У стислі терміни працівники райдержадміністрації зв’язалися із сільськими територіям району з метою формування спільного гуманітарного вантажу для мешканців Авдіївки.
На заклик від районної влади відкликнулися голови сільських рад Витязівки, Олексіївки, Веселівки, Тарасівки, Верхньоінгульського, Кетрисанівки, Благодатного, Кривоносово, Бобринки, Сугокліївки, Солонцюватки, Костомарівки, жителі Грузького, а також СФГ “Лимонові сади”, фермерські господарства “Канюки М.М.” та “Івашини В.О.”.
Спонсорську допомогу у вигляді ліків та медикаментів для постраждалих в Авдіївці надали фізичні особи-підприємці: Овсійчук О.П., Музика І.Г., Кіріченко Є.М. й Кіріченко І.А та ЦРА № 16 ЗАТ “Ліки Кіровоградщини”.
Посприяли у наданні допомоги також ряд приватних підприємців та установ: ФОП “Якубенко С.В.”, ПрАТ “Асоціація “Південна”, ПП “Агрофірма “Славутич”, Бобринецьке райспоживтовариство, колектив його хлібокомбінату, а також прихожани Свято-Вознесенського храму.
У підсумку в зону АТО бобринчани передали продукти харчування: їжу швидкого приготування, картоплю, цибулю, моркву, олію, сало, крупи, печиво тощо. Отримали на передовій від жителів району також теплий одяг, медикаменти, дизельне паливо, свічки для освітлення приміщень та грошову допомогу.
Таким чином сьогодні від адмінприміщення відправився перший автомобіль із гуманітарною допомогою. Заповнений автомобіль рушив до Кропивницького, звідки відправиться в зону проведення антитерористичної операції разом із іншою гумдопомогою авдіївцям від області.
Районна державна адміністрація висловлює щирі слова подяки головам сільських рад, волонтерам, спонсорам, соціально-відповідальному бізнесу, всім, хто відгукнувся на заклик влади і у такий короткий термін долучився до оформлення гуманітарної допомогу від Бобринеччини постраждалим жителям Авдіївки.
Дякуємо також працівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, управління Пенсійного фонду, райвійськкомісаріату, районних відділів управління ДСНС у Кіровоградській області та відділу Держгеокадастру, МКП “Дім Бобринець” за допомогу в завантажені автомобіля. Окрема вдячність голові правління Бобринецького райспоживтовариства Валентині Татаровій за надання вантажного автомобіля для перевезення гуманітарної допомоги.
Бобринчани відправили допомогу жителям Авдіївки
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований