29 вересня 2024, неділя

Жителі Кропивницького просили у губернатора гроші та посприяти у виділенні землі для атовців

Серед заявників, які вчора прийшли на особистий прийом до голови облдержадміністрації, в основному мешканці Кропивницього. Свої проблеми керівнику області також озвучили жителі Олександрії та Кіровоградського району. Про це Златополю повідомила прес-служба КОДА.
Так, один із жителів обласного центру просив пришвидшити отримання від колишнього роботодавця ТОВ "Кіровоградський ремонтний завод ім. В.К.Татарути" довідки про заробітну плату за окремий період, що необхідна йому для перерахунку пенсії.
Троє учасників антитерористичної операції з м. Кропивницького та Кіровоградського району звернулись до голови ОДА за допомогою в отриманні земельних ділянок сільгосппризначення. Військовослужбовці розповіли, що з минулого року намагаються отримати дозвіл на землю, проте позитивної відповіді із відповідних відомств поки не отримали. Сергій Кузьменко запевнив, що з'ясує, чому гальмується процес видачі учасникам АТО гарантованих державою земельних ділянок . Як зазначив, керівник області така ситуація є неприйнятною для Кіровоградщини, яка є лідером серед решти областей по забезпеченню воїнів АТО дозволами на отримання земельних ділянок. Із заявниками обговорено алгоритм дій у даному питанні.
На прийомі також проаналізовано можливості надання фінансової допомоги чорнобильцю з Олександрії для придбання дороговартісного медпрепарату для проведення курсу хіміотерапії.
фото – fotoinform.net
Жителі Кропивницького просили у губернатора гроші та посприяти у виділенні землі для атовців
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований