29 вересня 2024, неділя

Обласна бібліотека для юнацтва запрошує кропивничан на День Святого Валентина

14 лютого – найромантичніший день року! Це день червоних троянд, солодкого шоколаду, янгольських сюрпризів і звичайно ж справжнього кохання! Якщо ви ще не вирішили, як бажаєте відсвяткувати цей день, тоді спільно з Управлінням освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА запрошуємо Вас на День святого Валентина до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва, повідомляють у прес-службі Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва.
Для відвідувачів працюватиме інстальована  фотостудії «Love is…» де кожен бажаючій зможе створити оригінальне фото як індивідуальне, так і разом з коханою людиною. До вашої уваги чудовий антураж – крила янгола, романтичні окуляри, червоні серця, маленькі Купідончики та інші романтичні аксесуари.
Протягом дня діятиме Пошта Купідона, де ви зможете залишити валентинки для своїх коханих. 
О 13.30 розпочнеться шоу-програма «Знайди своє кохання».  Хлопці та дівчата з різних навчальних закладів міста намагатимуться «побудувати» кохання в он-лайн форматі. А завдяки нашим партнерам – кав’ярні «Франс.ya», бару «Ne speshi», шоколадній  кондитерській «Какао Боб», ковзанці «Слайз» та фотографу Тетяні Ященко учасники зможуть продовжити романтичне знайомство та спілкування після завершення заходу. Гармонії та бурхливих емоцій шоу-програмі  додадуть танцювальні та музичні номери у виконанні клубу спортивного бального танцю «Діамант», школи східного танцю «Шакті» та саксофоніста Дениса Чернецького. 
Сюрпризи та подарунки чекатимуть і на глядачів! Саме для них буде проведено розіграш романтичній лотереї.
Тож,  приходьте  на зустріч коханню, і хто знає, можливо, цього дня стріла Амура раптово наздожене вас і ваше серце більше ніколи не буде самотнім!
 
Обласна бібліотека для юнацтва запрошує кропивничан на День Святого Валентина
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований