29 вересня 2024, неділя

Фундація україно-польської підтримки допоможе Кропивницькому з впровадженням “Бюджету участі”

До Кропивницького з робочим візитом завітали представники Фундації україно-польської підтримки ПАУСІ, що мають допомогти міській раді з впровадженням проекту бюджету участі, інформує кореспондент Златополя з місця події.
До зустрічі долучились міський голова Андрій Райкович, керівники управлінь і відомств міськради, депутати та громадськість. Як повідомив на зустрічі член Фундації, представник від Полтави Леонід Донос, у рамках запропонованої ПАУСІ допомоги передбачається навчання посадовців міської ради та громадських активістів з питань методології запровадження партиципаторного бюджетного процесу, навчальні поїздки до Польщі, а також фінансова підтримка для виготовлення поліграфічної продукції для інформування городян про принципи дії бюджету участі.
"Ми хочемо поділитись досвідом, однак обирати, що використовувати, а що ні вирішувати лише вам. Варто зважати на те, що інколи бачення посадовців і рядових городян в частині розвитку міста може не збігатися, тому варто бути готовими, що підтримки громади можуть отримати несподівані проекти", – зазначив Донос.
фото – kr-rada.gov.ua
Фундація україно-польської підтримки допоможе Кропивницькому з впровадженням “Бюджету участі”
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований