29 вересня 2024, неділя

Кіровоградська ОДА шукатиме корупцію в Кіровоградській ОДА

В облдержадміністрації формують комісію з оцінки корупційних ризиків в апараті та структурних підрозділах. Про це пише ЗЗлатопіль із посиланням на інформацію Кіровоградської ОДА.
Відповідно до розпорядження голови Кіровоградської ОДА від 7 лютого 2017 року № 56-р "Про оцінку корупційних ризиків" сектору взаємодії з правоохоронними органами, з питань запобігання та виявлення корупції апарату ОДА доручено підготувати проект розпорядження про утворення комісії з оцінки корупційних ризиків в апарату та структурних підрозділах та з питань підготовки антикорупційної програми ОДА та затвердження Положення про неї.
До складу комісії мають входити працівники структурних підрозділів ОДА та, за згодою, представники громадськості, експерти, які володіють знаннями про внутрішнє і зовнішнє середовище ОДА та мають досвід роботи у сфері її діяльності.
Пропозиції до складу комісії Кіровоградська ОДА просить направляти на електронну пошту сектору взаємодії з правоохоронними органами, з питань запобігання та виявлення корупції апарату ОДА – pravo@kr-admin.gov.ua. Консультації за тел. 24 39 77.
Кіровоградська ОДА шукатиме корупцію в Кіровоградській ОДА
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований