29 вересня 2024, неділя

У Кропивницькому розіграли “Кубок Дружби” (ФОТО)

Цієї суботи, 11 лютого, у приміщенні школи-ліцею №8 в Кропивницькому розіграли "Кубок дружби" з футболу серед юнаків 2008-2009 років народження. Про це інформує Златопіль.
За перший "Кубок Дружби", організований за підтримки депутатів-батьківщинівців ОЛлександра Цертія, Дмитра Терзова, Юрія Гребенчука, змагалися 4 команди – юнаки зі шкіл №№ 8 (тренер – Дмитро Дяченко), 19 (тренер – Олексій Коваленко), 20, 21 (тренер – Сергій Козлов). 
Особливо запеклими виявилися поєдинки за участі команд шкіл №№8, 19 та 21.  Вихованці 8 школи-ліцею в напруженій боротьбі поступилися команді школи №19. 
– Ні переможених, ні переможців не було, адже кожен учасник зміг показати свою гру на повну і отримав за це відповідну нагороду. – зазначив ініціатор Кубку лідер фракції "Батьківщина" в міській раді Кропивницького ОЛександр Цертій. – Потрібно завжди знаходити можливість і час для того, щоб наші діти займалися спортом, який є найкращою альтернативою вулиці та «зомбівському» захопленню гаджетами, комп’ютерами та TБ. 
[widgetkit id=1440]
Організатори обіцяють: проводити такі заходи стане доброю традицією.
Фото – Златопіль та із соцмереж.
У Кропивницькому розіграли “Кубок Дружби” (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований