29 вересня 2024, неділя

Голова Кіровоградської облради відзначив кращих рятувальників

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко взяв участь у нараді за підсумками роботи у сфері цивільного захисту за 2016 рік. Про це пише Златопіль з посиланням на сайт облради.
Олександр Чорноіваненко зазначив, що депутатський корпус обласної ради продовжить фінансово підтримувати службу порятунку та зміцнювати матеріально-технічну базу.
– У 2017 році ми будемо допомагати службам цивільного захисту шляхом виділення з обласного бюджету коштів на зміцнення матеріально-технічної бази. Також, я закликаю органи місцевої влади передбачити у відповідних бюджетах фінансування даних служб, – зазначив Олександр Анатолійович.
Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко разом з головою облдержадміністрації Сергієм Кузьменком та начальником Управління ДСНС в області Віталієм Миронюком вручили відзнаки кращим співробітникам служби.
Після цього полковник служби цивільного захисту, начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області Віталій Миронюк поінформував присутніх про проведену роботу служб за 2016 рік.
фото – прес-служби УДСНС в області.
 

 

Голова Кіровоградської облради відзначив кращих рятувальників
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований