29 вересня 2024, неділя

У лютому 10 безробітних добровеличківців розпочали навчання за професією тракторист

З метою задоволення кадрових потреб роботодавців Добровеличківський районний центр зайнятості постійно вивчає потреби роботодавців щодо професійно-кваліфікаційного рівня претендентів на роботу та надає інформацію про наявність відповідних спеціалістів на ринку праці, організовує професійну підготовку за робітничими професіями, перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних під конкретні робочі місця як у навчальних закладах області, так і безпосередньо на виробництві. Про це Златополю повідомили у прес-службі центру зайнятості.
Вже декілька років поспіль районний центр зайнятості тісно співпрацює з Піщанобрідським професійним аграрним ліцеєм у напрямку навчання безробітних за професією «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва». 
У лютому місяці поточного року 10 безробітних розпочали навчання за цією професією. У ході професійної підготовки безробітні набувають необхідних знань, зокрема знайомляться з новітніми технологіями у сільськогосподарському виробництві, вивчають нову техніку, особливості керування, управління нею тощо. 
По закінченню навчання всі слухачі будуть направлені на працевлаштування згідно попередньо укладених договорів на підприємства району, зокрема ТОВ «1 травня», СФГ Маркевич П.М., ПП Стоїк, СФГ Ткаченко В.Л. та інші.
Загалом, упродовж минулого року із 365 безробітних громадян, які виявили бажання змінити професію або підвищити кваліфікацію за сприяння Добровеличківського районного центру зайнятості та пройшли професійне навчання, 361 особа вже працевлаштована. Тож, результати є, а значить – взаємовигідна співпраця триватиме й надалі.
 
 
 
У лютому 10 безробітних добровеличківців розпочали навчання за професією тракторист
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований