29 вересня 2024, неділя

До кінця опалювального сезону міська рада Олександрії не відмовиться від “Захід-Схід-Енерго”

Про це заявила начальник міського управління освіти Віта Горенко на прес-конференції сьогодні, 15 лютого. Брифінг транслювали онлайн. Про це пише Златопіль з посиланням на Мою Олександрію.
Чиновниця повідомила, що на сьогоднішній день є припис обласного державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБК) про негайне припинення теплопостачання від ТОВ "Захід-Схід-Енерго". І далі підкреслила, що його виконання не планується.
"До кінця опалювального сезону всі заклади, які опалюються блочно-модульними котельнями, будуть і далі отримувати тепло від ТОВ" Захід-Схід-Енерго ", – заявила Горенко.
Також начальник освіти розповіла, що аудитори та СБУ ще продовжують працювати.
"Перевірки обласної фіскальної служби і Служби безпеки України досі тривають. Висновки ще немає. Перевірка йде, ми документи надаємо, директора були в Кіровограді", – сказала вона.
Начальник управління інформатизації Інна Московченко, яка вела конференцію, теж відзначила, що відмови від послуг ТОВ "Захід-Схід-Енерго" не буде, і додала, що до наступного навчального року на блочно-модульні котельні перейдуть нові заклади.
"Хочу запевнити всіх, що до кінця навчального року і до кінця опалювального сезону переводити школи на інші види опалення не будуть. Для цього потрібно провести певні процедури, які займуть тривалий час – тендер, підписання договорів", – сказала Московченко.
До кінця опалювального сезону міська рада Олександрії не відмовиться від “Захід-Схід-Енерго”
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований