29 вересня 2024, неділя

На зарплати медикам Кропивницького бракує 73 мільйони гривень

У міському бюджеті Кропивницького бракує грошей на виплату зарплат медичним працівникам. Загальна сума, якої не вистачає, аби до кінця року забезпечити лікарів і медсестер зарплатнею, становить близько 73 млн грн, повідомила начальник управління охорони здоров'я Кіровоградської міської ради Оксана Макарук, інформує УНН-Центр.
За інформацією Оксани Макарук, незважаючи на збільшення обсягу медичної субвенції для Кропивницького, брак коштів на заробітну плату з нарахуваннями до кінця року складає 72,351 млн грн, зокрема на виплату надбавки за вислугу років, на виплату матеріальної допомоги на оздоровлення медичним працівникам, на виплату надбавки за безперервний стаж роботи, доплати за використання деззасобів, доплат за роботу у нічні часи та святкові, за чергування та замісництво.
Разом із тим, Павло Ковтонюк (заступник міністра охорони здоров'я – ред.) повідомив, що ситуація з браком коштів на місцях виникає щороку.
"Ситуація не типова для всіх областей. У нас вона виникає щороку, але рік ми закриваємо без дефіцитів. Цього року теж проблем з цим не буде", – прокоментував Павло Ковтонюк.
Ілюстрація – УНН
На зарплати медикам Кропивницького бракує 73 мільйони гривень
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований