29 вересня 2024, неділя

Чиновники Кіровоградської обласної ради ознайомилися з досвідом роботи Київської обласної ради

Начальник управління майном виконавчого апарату обласної ради Андрій Шепель та директор комунального підприємства «Регіональний центр розвитку послуг» Ірина Маковей ознайомилися з досвідом роботи Київської обласної ради. Про це пише Златопіль з посиланням на прес-службу обласної ради.
Зокрема, з метою підвищення ролі органів місцевого самоврядування, відкритості та прозорості у роботі обласної ради, покращення якості надання послуг населенню, а також з метою ефективного використання комунального майна, учасники заходу перейняли досвід Київської обласної ради у частині створення та роботи документ-сервісу «ГОТОВО!».
Керівник фронт-офісу Анна Кузнєцова розповіла, що документ-сервіс «ГОТОВО!» – комунальне підприємство Київської обласної ради, яке надає близько 200 видів послуг в одній будівлі за абсолютно новими підходами і принципами – швидко та зручно. Його мета – знищити побутову корупцію в Україні та покращити якість життя громадян шляхом надання якісних адміністративних послуг. Принципи документ-сервісу: прозорість, простота та швидкість. Відкритий простір без кабінетів, приємна атмосфера, ввічливий персонал, затишне кафе, кімната для дітей.
Комунальне підприємство надає такі послуги, як реєстрація шлюбів, оформлення паспортів та закордонних паспортів громадянам України, реєстрація нерухомого майна та земельних ділянок, реєстрація юридичних та фізичних осіб-підприємців, виготовлення землевпорядної документації, проведення технічної інвентаризації та експертизи нерухомого майна, послуги страхування та багато інших послуг. Тут відсутні довгі черги та можливість дати хабар реєстратору, а ціни за обслуговування встановлені відповідно до норм чинного законодавства.
Чиновники Кіровоградської обласної ради ознайомилися з досвідом роботи Київської обласної ради
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований