28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині школа-інтернат закупила на 5 тисяч “обробленої фрукти”

Піщанобрідська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів 23 лютого уклала договір із ФОП Ковальовим В.І. на постачання "фрукти обробленої" на суму 5 тисяч гривень.
Про це йдеться на сайті електронної системи публічних закупівель «ProZorro», інформує Златопіль.
Що саме розуміється під "обробленою фруктою" в договорі не вказано. На сайті «ProZorro» саме "Фрукта оброблена" є предметом закупівлі, а в "Інформації про предмет закупвлі" вказано лише, що якість має відповідати державним стандартам. 
У графі "Опис окремої частини або частин предмета закупівлі" вказано, що на 5 тисяч планується поставити орієнтовно 86 кілограмів товару. там само вказано і ДК товару – "ДК 021:2015: 15332100-5", що, згідно "Єдиного закупівельного словника"
означає "Оброблені фрукти" і під цю категорію можуть підпадати оброблені груші, оброблені яблука, оброблені банани, ревінь та баштанні культури.
ФОП Ковальов зобов'язався постачати школі-інтернату "фрукту" не пізніше, ніж через дві доби після подачі замовником відповідної заявки.
Ні на першій, завантаженій двічі, ні на другій, завантаженій тричі, сторінці договору ми не знайшли пояснення тому, що саме закупила школа-інтернат.
Договір діє до 31 грудня 2017.
Ілюстрація – ytimg.com
На Кіровоградщині школа-інтернат закупила на 5 тисяч “обробленої фрукти”
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований