28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині провели в останню путь учасника АТО (ФОТО)

Учора, 23 лютого, в рідному місті Олександрія, що на Кіровоградщині, поховали учасника АТО 46-річного Олександра Литвинова.
Про це пише Златопіль із посиланням на Мою Олександрію.
На церемонію біля будинку зібралося 80 осіб. Прийшли рідні, близькі, друзі та колеги. Православний священик провів відспівування, після чого виставили почесну варту з військовослужбовців місцевої військової частини 2269.

Олександр помер від серцево-судинної недостатності вдома 20 лютого. За словами дружини, страждав підвищеним тиском. Без батька залишилися сини 18-ти і 10 років.
Литвинов служив в АТО по мобілізації з початку травня 2015 го по кінець квітня 2016 року. Був бійцем 17-ї окремої криворізької танкової бригади. Підрозділ стояв під обстрілом в селищі Троїцькому Луганської області, а потім його трохи відвели. Відслуживши рік, Олександр демобілізувався і повернувся додому.

Друзі розповідають про покійного охоче – освічений, начитаний, ерудований, завжди готовий прийти на допомогу. Таким його згадують Микола Воробченко і Олександр Мірошниченко.

Литвинов Олександр Вікторович народився 23 квітня 1970 року в Олександрії. Закінчив вісім класів в школі №11, дев'ятий-десятий класи – в школі №15. Два роки служив в армії. Закінчив Харківський інженерно-економічний інститут. Працюючи, здобув другу вищу освіту в Національному університеті МВС України.
Розпочав трудову діяльність економістом на рудоремзаводе. Потім працював в міліції, звідки перейшов в міське управління юстиції. Був провідним спеціалістом відділу РАГС, державним реєстратором юстиції, державним реєстратором Центру адміністративних послуг в мерії.
Олександрійця поховали на Верболозівському кладовищі.
Фото – Моя Олександрія
 

На Кіровоградщині провели в останню путь учасника АТО (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований