30 вересня 2024, понеділок

Кіровоградщина: стаціонар Новомиргородської лікарні не припинятиме роботи

Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко під час робочої поїздки до міста Новомиргорода відвідав районну лікарню (РТМО «Новомиргородське»). Пhо це пише Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської обласної ради.
Олександр Чорноіваненко ознайомився з особливостями функціонування медичного закладу, станом відновлених палат і тих, які потребують ремонту, у терапевтичному відділенні. Він поспілкувався з начальником установи та пацієнтами, котрі проходили лікування в закладі.
Усіх, хто прибув на зустріч із головою обласної ради найбільше турбувало питання щодо закриття РТМО «Новомиргородське», у зв’язку зі створенням госпітальних округів. Голова обласної ради наголосив, що лікарня хоч і потребує реорганізації, але свою роботу не припинить.
– Лікарня потребує реорганізації, ми маємо зробити її компактнішою і разом із керівництвом закладу, районною та обласною владою провести ремонти й осучаснити її. Я зроблю все можливе, щоб дане стаціонарне відділення не закрилося і функціонувало надалі. У районі залишиться лікарня з плановою та інтенсивною терапією, – зазначив Олександр Чорноіваненко.
Голова обласної ради розповів про особливості створення госпітальних округів та наголосив, що реформа в галузі охорони здоров’я буде спрямована для покращення лікування пацієнтів і створення оптимальних умов для роботи лікарів.
Фото – з офіційного порталу Кіровоградської облради
 

Кіровоградщина: стаціонар Новомиргородської лікарні не припинятиме роботи
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований