28 вересня 2024, субота

Депутати облради розглядають питання забезпечення Кіровоградщини інформаційно-комунікативними системами

Сьогодні, 1 березня, відбулося засідання постійної комісії Кіровоградської обласної ради з питань промисловості, підприємництва та розвитку інфраструктури. Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської обласної ради. 
Під час засідання депутати розглянули та погодили проекти рішень обласної ради “Про План заходів на 2018-2020 роки із реалізації Стратегії-2020” та “Про внесення змін до рішення обласної ради від 23 грудня 2016 року № 198 “Про обласний бюджет на 2017 рік”. 
Погоджено проекти рішень щодо внесення змін і доповнень до Комплексної програми профілактики злочинності в Кіровоградській області на 2016-2020 роки та внесення змін до обласної програми цивільного захисту Кіровоградської області на 2016-2020 роки.
Під час розгляду питання “Про Програму забезпечення сучасними інформаційно-комунікативними системами територіальних громад Кіровоградської області” депутатами висловлено низку запитань доповідачу стосовно планування розбудови інформаційно-комунікативної мережі за стандартом бездротового зв’язку WiMAX та створення мережі радіовеж (із прямою видимістю), на яких планується розмістити обладнання вказаного стандарту. За результатами обговорення зазначеного питання рекомендовано у тексті проекту програми слова “WiMax” замінити на слова “сучасні бездротові Інтернет-технології”.

Також було розглянуто планове питання “Про хід виконання рішення Кіровоградської обласної ради від 14 червня 2013 року № 481 “Про затвердження обласної комплексної програми розвитку автомобільного транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху у Кіровоградській області на 2013- 2016 роки”.
З усіх питань, що були включені до порядку денного, прийнято відповідні висновки та рекомендації.
Загалом постійною комісією розглянуто одинадцять питань порядку денного.
Фото – Кіровоградська обласна рада
 

Депутати облради розглядають питання забезпечення Кіровоградщини інформаційно-комунікативними системами
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований