28 вересня 2024, субота

Учасник “Білих левів” Дмитро Савілов перебуватиме під домашнім арештом

Ленінський районний суд у Кропивницькому постановив обрати підозрюваному учаснику угрупувування “Білі леви” Дмитру Савілову (повнолітньому) запобіжний захід у вигляді домашнього арешту (частково), передає кореспондент УНН-Центр.
Підозрюваний має право відвідувати навчальний заклад з 7:20 до 17:30. У святкові та вихідні дні підозрюваний зобов’язанний сидіти вдома.
Сторона обвинувачення клопотала про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення грошової застави.
Адвокат підозрюваного заперечив можливість ухвали такого клопотання прокуратури. Він повідомив, що підозрюваний не може бути ув’язнений, оскільки має незадовільний стан здоров’я. Також захист зазначив, що Дмитро Савілов з’явився до правоохоронних органів самостійно на першу вимогу слідства та сприяє розслідуванню.
Відповідно до рішення суду, з-під варти підозрюваного випустили в залі суду.
Нагадаємо, прокуратурою Кіровоградської області спільно з СБУ було викрито групу осіб, яка називала себе борцями з потенційними педофілами та діяла під емблемою “White lions”. Правоохоронцями встановлено, що саме учасники цього угрупування вчиняли вимагання, грабежі та розбої на території Кіровоградської області.
Уссі матеріали про "Білих левів" можна знайти за цим посиланням.
Фото – УНН
Учасник “Білих левів” Дмитро Савілов перебуватиме під домашнім арештом
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований