28 вересня 2024, субота

МІська влада перевірятиме санітарний стан кропивницьких маршруток

Обурення кропивничан щодо санітарного стану маршруток та захаращеності зупинок громадського транспорту, на яких влаштували собі місця стоянки перевізники, було почуто міською владою.
Принаймні, у цьому запевнив кореспондента Златополя начальник управління розвитку транспорту та зв'зку КМР Олександр Вергун. 
"До складу так званих "транспортних патрулів" ми плануємо залучати й представників Держпродспоживслужби та перевіряти санітарний стан кінцевих зупинок громадського транспорту й самих маршруток. Не секрет, що частенько біля таких зупинок перевізники влаштували місця для перепочинку для своїх водіїв, а ті, в свою чергу, засмічують територію, при цьому не надто дбаючи про чистоту салону власного транспортного засобу. Звісно, це не може подобатись містянам, що засипають нас скаргами. Відтепер цей аспект роботи транспортних підприємств ми також триматимемо на контролі", – повідомив чиновник.
Зі свого боку громадські активісти закликають кропивничан не бути байдужими та повідомляти на "гарячу лінію" міського голови, про виявлені факти порушення превізниками взяiтих на себе зобов'язань.
фото – kirovograd.comments.ua
 
МІська влада перевірятиме санітарний стан кропивницьких маршруток
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований