29 вересня 2024, неділя

У Кропивницькому відзначив своє п’ятиріччя Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів (ФОТО)

Вчора, 2 березня, комунальний заклад «Центр соціальної реабілітації (денного перебування) дітей-інвалідів» у Кропивницькому відзначив п’яту річницю своєї діяльності. 
Про це пише Златопіль із посиланням на прес-службу Кіровограської міської ради. 
З нагоди свята до його винуватців завітали почесні гості, серед яких секретар міської ради Андрій Табалов, заступник міського голови Наталія Дзюба, депутати міської та районної рад, чиновники, громадські активісти. 

Під час урочистостей директор закладу Лілія Місюня розповіла про роботу Центру, про зусилля його працівників у сприянні вирішенню складних проблем, пов’язаних з дитячою інвалідністю. 
– Я працюю тут тільки рік, але вже стала невід’ємною частиною центру. – наголосила Лілія Місюня. – І цей рік був надзвичайно плідним здобутками для закладу. Нам вдалося виконанти ремонт, якого так потребувало наше приміщення. Сподіваємося, що за підтримки керівництва міста та громадськості зможемо ще і створити комфортні умови для наших дітей. 
Гості прийшли не з порожніми руками. Вони подарували для закладу велику кількість корисних розвиваючих іграшок, ігор, навчальних посібників, а також канцтовари, солодощі та грошову допомогу на розвиток Центру. 
Плани у колективу закладу масштабні: побудувати інклюзивний майданчик-парк, де діти, особливо з враженням опорно–рухового апарату, зможуть гратися і одночасно розвиватися. Є мрія і про власний автобус та стоматологічний кабінет, про спортзал, наповнений тренажерами для дітей з особливими потребами. 
Діти ж під час святкування показували свої таланти і уміння, яким вони навчилися у Центрі, а завершив урочистості такий довгоочікуваний святковий торт. 

Фото – з сайту КМР
 
 

У Кропивницькому відзначив своє п’ятиріччя Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований