20 квітня 2024, субота

Олександрійське підприємство планує отримати держзамовлення на ремонт військової техніки

Керівництво олександрійського заводу “Віра – Сервіс Інтермаш” планує отримати державне замовлення на відновлення військового транспорту. Про це повідомив міський голова Степан Цапюк  на черговому засіданні виконкому учора, пише “Моя Олександрія”.
– “Зараз вони готують документи , щоб отримати ліцензію . Намагатимуться до Нового Року це зробити. І якщо все буде так, як планується, то природно, на “Віра- Сервіс ” будуть створені додаткові робочі місця і буде державне фінансування під ці робочі місця”, – зазначив міський голова.
За словами Цапюка, держзамовлення передбачає як поточний, так і капітальний ремонт бронетехніки. Також  міський голова звернув увагу на те, що замовлення може дати роботу не тільки “Віра- Сервіс Інтермаш”, а й іншим місцевим підприємствам на умовах кооперації.
 
Відповідну інформацію також підтвердив генеральний директор ТОВ ” Віра- Сервіс Інтермаш ” Михайло Сулятицький. – “Я не знаю, як швидко ці питання вирішуються в міністерстві, але розраховуємо отримати замовлення через місяць- два. Обсяги поки не обмовлялися, як кажуть, дорогу здолає той, хто йде. Почнемо, а там видно буде”.
Нагадаємо, Олександрія має досвід відновлення техніки. За останній час місцеві підприємства та приватні особи за власні кошти відновили і відправили на фронт три БТР -70, два БРДМ -2 і евакотягач “Урал”.
 
Олександрійське підприємство планує отримати держзамовлення на ремонт військової техніки
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований