25 квітня 2024, четвер

Кіровоградщина: підприємство Устинівської виправної колонії виготовляє новий вид кормів для тварин

Нещодавно, підприємство Устинівського виправного центру управління ДПтС України в Кіровоградській області №37, ввело виготовлення нового виду кормів для тваринництва. Про це Златополю повідомили у прес-службі управління ДПтС України в Кіровоградській області.
Кормоекструдер призначений для швидкого приготування сухого корму з пшениці, ячменю , кукурудзи, жита  які не потребують  попередньої обробки. Зернові більш ніж на 50% складаються з крохмалю , який погано засвоюється тваринами, особливо молодняком.  Екструдування кормів складається в короткочасній термічній обробці і в подальшому пресуванні матеріалу. Температурна обробка знищує патогенну мікрофлору в злакових культурах. Крім того, поверхня компонентів зерна стає більш доступною для взаємодії з соками та ферментами тварин. Науково доведено, що засвоєння такого корму дорівнює 90%, а зерна – до 65%. Також екструдування дозволяє зменшити витрату зерна на 35%.  
Таким чином, підприємство намагається підвищити ефективність  тваринництва, зменшити собівартість та збільшити показники по приросту молодняка. 
Завдяки придбанню кормоекструдера підприємство  ввело виготовлення нового виду продукції та додатково збільшило кількість робочих міць для засуджених. 
  
                                                                                
 
Кіровоградщина: підприємство Устинівської виправної колонії виготовляє новий вид кормів для тварин
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований