20 травня 2024, понеділок

Мер Кропивницького вимагає чистих маршруток

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович сьогодні зранку під час апартної наради звернув свою увагу на санітарний стан маршрутних таксі. На думку міського голови, неприпустимим є виїзд на маршрут брудного автотранспорту, в салоні якого не дотримуються елементарні сантіарні норми, інформує Златопіль.
Мер Кропивницького заявив, що до нього продовжують надходити скарги на порушення графіку руху маршщрутних таксі та їхній незадовільний санітарний стан. 
Андрій Райкович зауважив, що міська влада не для того підвищувала вартість проїзду, аби залишати ці скарги без уваги і не реагувати на порушення умов договору.
– Якщо водій з цигаркою за кермом, салон брудний – це нікуди не годиться. Ми дали громдському транспорту статус "маршрутне таксі" не просто так. 
Як повідомляє прес-служба міської ради Кропивницького, під час апаратної наради управління розвитку транспорту та зв’язку отримало завдання активно попрацювати із власниками маршруток, аби ті привели маршрутні таксі до ладу, і в них не соромно було б перевозити людей.
Фото – Златопіль
Мер Кропивницького вимагає чистих маршруток
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований