18 травня 2024, субота

Знам’янська міліція влаштувала для неповнолітніх захід до Дня Гідності та Свободи

Сьогодні на базі Знам’янського міськрайонного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції з неповнолітніми підобліковими було проведено захід присвячений Дню Гідності та Свободи. Про це Златополю повідомили у прес-службі УДПтС у Кіровоградській області.
Встановлений Указом Президента України від 13 листопада 2014 року з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
З неповнолітніми підобліковими було проведено лекцію про передумови утворення Євромайдану, процес державотворення в Україні, а також було продемонстровано документальний фільм, присвячений подіям на Майдані Незалежності «Зима, що нас змінила».
 

Знам’янська міліція влаштувала для неповнолітніх захід до Дня Гідності та Свободи
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований