05 жовтня 2024, субота

Завтра Кропивницький попрощається із професором Болеславом Кучинським

6 березня на 80-ому році життя помер завідувач кафедри германської філології професор КДПУ імені Винниченка Болеслав Вікентійович Кучинський.
Про це повідомив ректорат Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка 
Б. В. Кучинський практично все своє життя пропрацював  у КДПУ на різних посадах, доклавши значних зусиль для його розвитку.
– Колектив університету висловлює щирі співчуття рідним та близьким. – йдеться в повідомленні.
Прощання відбудеться 9 березня 2017 року з 12 до 13 години на площі Винниченка (біля головного корпусу університету).

Б.В.Кучинський народився 01 лютого 1938 року. Уродженець Вінницької області. Трудову діяльність розпочав у 1962 році після закінчення Одеського державного університету ім. Мечникова на посаді асистента кафедри іноземних мов Кіровоградського державного педагогічного інституту. У подальшому працював на посадах: старшого викладача, заступника декана педагогічного факультету, з 1980 року – проректора з навчально-виховної роботи. За час роботи проявив себе як справжній фахівець і досвідчений організатор. В умовах кризового стану освіти спрямовував колектив на пошук нових форм підвищення ефективності підготовки педагогічних кадрів. Був радником уряду Німеччини з питань шкільної та професійної освіти.
З квітня 2004 року Болеслав Вікентійович – завідувач кафедрою германської філології.
Болеслав Кучинський має відзнаки: «Ветеран праці», «Заслужений працівник освіти України», «Відмінник освіти України», почесний професор КДПУ імені Володимира Винниченка.
Фото – з офіційного сайту КДПУ
 

Завтра Кропивницький попрощається із професором Болеславом Кучинським
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований