18 травня 2024, субота

“Патріот Кіровоградщини” звернулись до жителів міста про допомогу військовим

ГО “Патріот Кіровоградщини”, яка опікується 42-батальйоном територіальної оборони закликали жителів міста допомогти військовим харчами. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
Під час останнього візиту у зону АТО, активісти ГО “Патріот Кіровоградщини” власними силами доправили в Луганськ, Дебальцеве, Вуглегірськ та Краматорськ, для бійців 42-го батальйону, 16 тонн гуманітарної допомоги. Зокрема перегнали КАМАЗ – заповнений продуктами харчування, тепловізор, біноклі, теплі речі та адресні посилки.
Як стверджує голова організації Вадим Нікітін – ” Ми підтримуємо прямий зв’язок з керівництвом 42-го батальйону і знаємо про усі потреби рядових солдатів.”
Також волонтер зазначив, що збирати допомогу їм допомагають прості люди, в той час як кіровоградські високопосадовці та керівники підприємств ігнорують його прохання про допомогу.
Боєць 42-го батальйону Олександр Дудченко, який був присутній на прес-конференції розповів, що військові діляться харчами з місцевими жителями, тому що в місті Вуглегірськ єдиним джерелом доходів була шахта, але зараз вона закрита, тому в людей просто не має грошей.
– “Діти приходять до солдатів і просять їжу, вони не просять цукерок чи чогось особливого, а просять крупи, олію…” – розповідає Олександр.
 
Бажаючі допомогти постійним мешканцям зони АТО, можуть звернутися за номерами телефонів ГО “Патріот Кіровоградщини” і дізнатися куди приносити допомогу:  моб.тел. (099) 49-09-508 ;  тел. 32-04-79.
“Патріот Кіровоградщини” звернулись до жителів міста про допомогу військовим
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований