28 вересня 2024, субота

Колишньому голові Кіровоградської ОДА дозволили таємно виправити свою декларацію

Десятки українських чиновників отримали ексклюзивне право виправити свою декларацію. Це стало можливим завдяки таємному рішенню Національного агентства із запобігання корупції (НАЗК).
Про це пише "Гречка" із посиланням на "Главком", інформує Златопіль.
Як повідомляє "Главком" члени НАЗК склали список із 289 чиновників різних рівнів, яким дозволили виправити подані декларації за 2015 рік.
Таке рішення Національного агентства з питань запобігання корупції було ухвалено наприкінці грудня та отримало гриф ДСК («Для службового користування»). Існування списку офіційно підтвердив член НАЗК Руслан Радецький.
Формальна підстава для прийняття цього рішення – восени через технічні збої електронної системи деякі чиновники не змогли коректно заповнити та розмістити в реєстрі свої декларації.
До списку чиновників увійшов колишній голова Кіровоградської ОДА, нардеп від "Опозиційного блоку" Сергій Ларін.
Нагадаємо, Сергій Ларін екс-очільник Кіровоградщини і представник "Партії регіонів", а нині нардеп від "Опозиційного блоку",  один з тих хто подав позов до Вищого адміністративного суду України про скасування рішення перейменування Кіровограда в Кропивницький,а також поширює у соцмережах антиукраїнську пропаганду.
Фото opposition.poltava.ua
 

Колишньому голові Кіровоградської ОДА дозволили таємно виправити свою декларацію
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований