28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині поліцейська комісія управління поліції охорони поповнилася представником громадськості

Поліцейська комісія управління поліції охорони Кіровоградської області поповнилася представником громадськості. Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської обласної ради.
Як повідомляється, відповідно до статті 51 Закону України “Про Національну поліцію” для забезпечення прозорого добору (конкурсу) та просування по службі поліцейських на підставі об’єктивного оцінювання професійного рівня та особистих якостей кожного поліцейського, відповідності їх посаді, визначення перспективи службового використання в органах поліції утворюються постійні поліцейські комісії. 
Зазначеним Законом України передбачається обрання обласною радою до складу поліцейської комісії двох представників громадськості з числа осіб, які мають бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет. 
Депутатський корпус обрав до складу поліцейської комісії Управління поліції охорони в Кіровоградській області Дайдакулова Віктора Романовича – координатора ГО “Антикорупційний рух В.Наливайченка” та Колінька Віктора Олексійовича – депутата Кіровоградської районної ради.
Фото – ipress.ua
На Кіровоградщині поліцейська комісія управління поліції охорони поповнилася представником громадськості
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований