28 вересня 2024, субота

До кого у Кропивницькому звертатися за консультацією по “Prozorro”

Державне пiдприємство ProZorro створює в 12 регiонах України центри, в яких допомагатимуть вирiшувати проблеми з електронними закупiвлями та навчатимуть користуватися системою. 
Про це повiдомляється на порталi «Гiд по реформах», інформує Златопіль із посиланням на Рідний Край.
Кандидати у працiвники центрiв вiдбиралися з числа спецiалiстiв з електронних закупiвель, якi мають тренерський досвiд та вiдповiдне знання законодавства.
Представники повиннi будуть органiзувати на мiсцях так званi Центри компетенцiї ProZorro. До них можна буде звертатися з будь-якими питаннями щодо електронної системи закупiвель. Окрiм проведення навчань, тренiнгiв, семiнарiв чи монiторингу закупiвель у своїх регiонах, координатори будуть працювати над вдосконаленням системи закупiвель.
На вiдмiну вiд попереднiх навчальних iнiцiатив ProZorro у регiонах, Центри компетенцiї ProZorro будуть дiяти на постiйнiй основi. 
Як iдеться на сайтi Мiнiстерства економiчного розвитку України, регiональним представником у Кропивницькому визначено журналiста Павла Лiсниченка. Контакти i час для консультацiй зазначенi на сайтi Мiнекономрозвитку.
Ілюстрація з сайту "Рідний край" 
 

До кого у Кропивницькому звертатися за консультацією по “Prozorro”
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований