28 вересня 2024, субота

23 військовослужбовці військкоматів Кіровоградщини відправилися виконувати завдання в зоні АТО

Більше місяця тому, 4 лютого, 23 військовослужбовці військових комісаріатів Кіровоградської області були відряджені терміном на 12 місяців для виконання обов’язків у підрозділах військової частини польова пошта В2095 за вакантними офіцерськими посадами відповідно до своєї фахової підготовки, а також  попереднього досвіду служби. 
Про це Златополю повідомили в Кіровоградському обласному військовому комісаріаті.
У відрядження вибули військовослужбовці від молодших сержантів, старших лейтенантів до підполковників з різним досвідом служби, і саме ті, хто до цього часу не приймав участі в зоні проведення АТО.
Пункт постійної дислокації зазначеної бригади знаходиться безпосередньо в зоні АТО.
Це не перше відрядження і не перша група військовослужбовців, що відправились в зону АТО. Так з листопада 2016 року і на даний момент продовжують виконувати обов’язки на вакантних посадах рядового, сержантського та офіцерського складу військової частини польова пошта В3500 –  7 військовослужбовців військових комісаріатів області.
Слід зазначити що періодично протягом 2016-2017 років до виконання службових завдань в зоні проведення АТО у складі управлінь оперативно тактичних угруповань та підрозділів цивільно-військового співробітництва залучаються офіцери Кіровоградського обласного військового комісаріату та районних (міських) військових комісаріатів області.
На даний час для виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції готуються ще 12 військовослужбовців військових комісаріатів.
Ілюстрація – zn.ua
23 військовослужбовці військкоматів Кіровоградщини відправилися виконувати завдання в зоні АТО
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований