29 вересня 2024, неділя

Генеральне прибирання Кіровоградщини закінчать до травневих свят

Прибирання територій на Кіровоградщині після зими в межах щорічної всеукраїнської акції "За чисте довікілля" почнуть у березні і завершать до травневих свят. 
Про це повідомила директор департаменту ЖКГ Кіровоградської ОДА Ольга Довжук під час апаратної наради в облдержадміністрації, інформує Златопіль із посиланням на УНН.
Посадовець повідомила, що департамент листом поінформував райдержадміністрації про початок прибирання у березні ще 21 лютого. Наразі адміністраціям доведено завдання сформувати плани щодо прибирання територій після зими та передбачити на це кошти у своїх бюджетах.
“Погодні умови дають нам почати прибирати вже в березні, а не в квітні-травні. Це дасть можливість завершити роботи до травневих свят”, – сказала Ольга Довжук.
Керівник департаменту уточнила, що в рамках акції планується прибрати понад 8 тис кв.м прибудинкових територій, 326 парків і 228 скверів, біля 2 тисяч меморіальних місць, братських могил, місць масових поховань, 1800 кладовищ, близько 11 тис. км доріг.
Щорічний всеукраїнський день благоустрою, який зазвичай проводиться у третю суботу квітня, цього року припадає на Великдень – 16 квітня. Ольга Довжук відзначила, що Мінрегіону пропонуватимуть провести спільний суботник в області 29 квітня.
Фото – Златопіль
Генеральне прибирання Кіровоградщини закінчать до травневих свят
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований