29 квітня 2024, понеділок

У міськраді Кропивницького розказали, куди пішла зарплата мера

Заробітна плата міського голови Андрія Райковича продовжує йти на користь тим, хто потребує фінансової підтримки. Про це Златополю повідомили в прес-службі міської ради Кропивницького.
У листопаді, рішенням сесії міської ради, зарплату збільшили, аби можливості благодійного фонду стали потужнішими, тепер ця сума складає 10 тисяч 700 гривень.
У січні кошти розподілили між трьома людьми. Частину грошей отримала кропивничанка Лілія Круп на лікування хворої донечки. Частину виділили кропивницькій родині на поховання дитини. Решта пішла для закупівлі квитків школярам на презентацію фільму «Воїни духу».
Лютнева зарплата Андрія Райковича надійшла допомогою двом онкохворим кропивничанам. Половину перерахували Ользі Гейдаровій – тренеру зі спортивної гімнастики, у якої встановили важкий діагноз – рак. Другу половину – колишньому учаснику війни в Афганістані та учаснику АТО, у якого виявили пухлину мозку.
Нагадаємо, за інформацією Центру медіарозслідувань "Прозоро" у 2016-му році міський голова Кропивницького Андрій Райкович придбав у власність корпоративні права в п'яти місцевих підприємствах загальною вартістю понад 2,3 мільйона гривень. За даними поданих Андрієм Райковичем декларацій, міський голова Кропивницького має корпоративні права ще у чотирьох підприємствах – ТОВ «Міа-Люкс», ТОВ «Ар Ессет», ПП «Аркадор» та ТОВ «М'ясокомбінат «Ятрань». ТОВ "Міа-Люкс" згідно повідомлення про суттєві зміни декларанта, виплатила міському голові роялті в розмірі 2,65 мільйона гривень. 
Ілюстрація – з сайту КМР
 

У міськраді Кропивницького розказали, куди пішла зарплата мера
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований