29 квітня 2024, понеділок

У Кропивницькому презентували “Фронтовий щоденник” ветерана АТО (ФОТО)

Сьогодні, 14 березня, в Кропивницькому в холі обласної філармонії з нагоди Дня українського добровольця відбулась презентація книги Дмитра Степаненка "Фронтовий щоденник. Окопні історії". 
Про це повідомляє кореспондент Златополя.
Видання книги та власне й сама її презентація відбулися з ініціативи обласного тижневика "Нова газета". Інна Тільнова, головний редактор видання, познайомилася з Дмитром через мережу Facebook, дуже зацікавившись його творами та статтями, які він публікував на своїй сторінці, і запропонувала співпрацювати з газетою й вести власну колонку. Так, впродовж серпня-листопада 2015 року в газеті публікувались уривки його "Фронтового щоденника". Редакція газети вирішила допомогти Дмитрові випустити щоденник окремим книжковим виданням, звернувшись до очільників області. Як результат, з обласного бюджету виділили кошти на видання 1000 примірників "Фронтового щоденника" – майже 46 тисяч гривень.
 
Відвідали презентацію і голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко та голова ОДА Сергій Кузьменко. 

– Я хочу висловити Вам подяку і сказати, що ми робитимемо все, щоб ця історія стала головною для всіх поколінь і, щоб Ваші книжки читали й вивчали на уроках у школах з 1 вересня, і це стало прикладом того, як треба любити Україну, гордитися нею і поважати її, – звернувся до автора книги голова облради Олександр Чорноіваненко.
Дмитро Степаненко – ветеран АТО, учасник Революції гідності, роботу над книгою "Фронтовий щоденник. Окопні історії" розпочав під час військової служби, а завершив уже після демобілізації
Фото – Златопіль
 

У Кропивницькому презентували “Фронтовий щоденник” ветерана АТО (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований