29 квітня 2024, понеділок

Воїнів-добровольців з Кіровоградщини відзначили нагородами

Сьогодні, 14 березня, у малій залі Кіровоградської ОДА з нагоди відзначення Дня українського добровольця відбулася зустріч воїнів-добровольців та представників громадськості з керівництвом області – головою Кіровоградської обласної ради Олексанром Чорноіваненком та головою ОДА Сергієм Кузьменком.
Про це пише Златопіль із посчиланням на офіційний портал Кіровоградської облради.
– Ми, усі жителі області, завдячуємо вам за мирне небо над головою. Ви перші кинулися на захист нашої молодої держави. Не побоялися підступного ворога, не схибили — я гордий, що у нас є такі Люди. Багато, хто поклав життя і здоров'я на полі битви. Я запевняю, що депутатський корпус виконає все, аби полегшити страждання рідних і близьких полеглих. Світла їм пам'ять! – Зазначив під час зустрічі з добровольцями Олександр Чорноіваненко.
З рук голови обласної ради Олександра Чорноіваненка та голови ОДА за особисту мужність і героїзм, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі і незламність духу та з нагоди Дня українського добровольця відзнаки Кіровоградської обласної ради «За мужність і відвагу» отримали  Вадим Боровець, Юрій Давиденко, Андрій Іванченко, Володимир Кошовенко, Євгеній Крикуненко, Сергій Ніколенко, Дмитро Яковенко.
Оголошено Подяку Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції: Андрєєву Костянтину Євгеновичу, Демешку Віталію Миколайовичу, Бірзулу Руслану Антоновичу, Ількевичу Олександру Васильовичу, Набоченку Дмитру Юрійовичу, Лещику Сергію Леонідовичу, Ванжі Миколі Андрійовичу, Горячківському Віктору Васильовичу, Дуплеці Олександру Ярославовичу, Соколову Володимиру Сергійовичу, Сушку Володимиру Павловичу, Яровому Олегу Івановичу, Шагіну Сергію Володимировичу, Шишкіну Сергію Миколайовичу, Абашеву Рашиту Равіловичу, Коліньку Віктору Олексійовичу, Кулачко Валентині Веніамінівні, Богуненку Віктору Григоровичу.
Фото – Кіровоградська облрада
 

Воїнів-добровольців з Кіровоградщини відзначили нагородами
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований