28 вересня 2024, субота

Сесія міськради Кропивницького розпочалась із тарифних дебатів

Перед початком чергового засідання восьмої сесії міської ради Кропивницького до депутатів з вимогою включити до порядку денного проект рішення про відміну рішення виконкому щодо підвищення тарифів на проїзд, звернувся громадський та політичний діяч Павло Топчій, інформує кореспондент Златополя.
Згідно озвученої інформації, електронна петиція, котру ініціював Топчій, в рекордний строк – 8 днів, набрала необхідні 450 підписів, відповідно має бути обов'язково розглянута на засіданні сесії.

Опонував активісту директор ПП "Олікс" Дмитро Вінницький, який нагадав присутнім про можливий транспортний колапс, котрого вдалось уникнути саме завдяки вчасному прийняттю рішення щодо підвищення плати за проїзд в місцевих маршрутках та автобусах.
"Вважаю розгляд даного питання недоцільним, оскільки додаткові угоди вже підписані і, відповідно, відміна рішення виконкому все рівно нічого не вирішує", – наголосив підприємець.
Пропозицію Топчія, однак, підтримав і лідер фракції "Батьківщина" в міській раді Олександр Цертій, який також запропонував включити питання відміни рішення виконавчого комітету до порядку денного. Пропозицію депутата у підсумку підтримали – "за" проголосували 32 депутата.  
Фото – Златопіль
Сесія міськради Кропивницького розпочалась із тарифних дебатів
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований