28 вересня 2024, субота

Справу щодо побиття депутата міськради Кропивницького передали до суду

Поліція завершила досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом нападу на депутата міської ради Кропивницького Олескандра Артюха. 
Справу передано до суду, повідомив під час учорашшньої сесії заступник начальника слідчого управління ГУ НП в Кіровоградській області Роман Виходець, передає Златопіль із посиланням на УНН-Центр
“Нами було встановлено провину особу та оголошено їй про підозру. Розслідування провадження було доведено до його логічного завершення. 19 січня кримінальне првадження було скеровано до Ленінського районного суду міста Кропивницький. Наразі справа розглядається у суді”, — повінформував Роман Виходець.
Поліцейський також поінформував, що правоохоронні органи досі розслідують провадження, розпочаті за фактами побиття іще одного депутата Віталія Бєлова.
“Проводяться невідкладні розшукові та слідчі дії, щотижнево інформація щодо ходу розслідувань заслуховуються, встановлюються винні особи”, — додав Роман Виходець.
Нагадаємо, напад на депутата Олександра Артюха стався у сесійній залі 16 вересня. Поліція кваліфікувала цей випадок як нанесення легких тілесних ушкоджень.
Фото – з сайту УНН
 

Справу щодо побиття депутата міськради Кропивницького передали до суду
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований