28 вересня 2024, субота

Кропивницький перевізник пояснив, чому містом їздила маршрутка з “прогнилою підлогою”

Перевізник за маршрутом №27, ПП "Олікс", оперативно відповів на запит кореспондента Златополя стосовно наявності на маршруті автомобіля, у якому, за твердженням очевидців, прогнила підлога. 
Як повідомили в ПП "Олікс", вказане фото було зроблено в автобусі ВА1299АА, який, відповідно до плану технічного обслуговування на березень, буде ремонтуватися 18-20 березня. Механік та Служба безпеки дорожнього руху, яка перевірила автобус після появи інформації в ЗМІ, визначили стан підлоги як некритичний і авто може експлуатуватися на маршруті.  
– Стан підлоги не критичний, адже в цьому випадку механік не допустив би вказаний автобус на лінію. Крім того, Службою безпеки дорожнього руху, після Вашого повідомлення, було здійснено огляд автобуса на кінцевій зупинці "Р-н "Вечірній" для встановлення можливого халатного відношення механіка до своїх посадових обов'язків. Висновок – стан підлоги не критичний. – зазначили на підприємстві. – З 18 по 20 березня даний автобус буде ремонтуватися. Потрібен певний час на усунення недоліків. Одночасно перестелити підлогу і перешити чохли на сидіння ніхто не зможе.
Одночасно, у перевізника повідомили, що постійно проводять модернізацію рухомого складу, заміну зношених елементів. Зокрема, сьогодні замінили 53 сидіння на Центральному маршруті та 65 чохлів сидінь на маршрутах №№21, 44 та 15. 
– Працюємо, і маємо надію, що наша праця щодо поліпшення зовнішнього та внутрішнього вигляду рухомого складу буде оцінена населенням позитивно. – зазначили в перевізника. 
Ілюстрація – persha.kr.ua
Кропивницький перевізник пояснив, чому містом їздила маршрутка з “прогнилою підлогою”
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований