28 вересня 2024, субота

Кіровоградська облрада підтримала блокаду торгівлі з ОРДЛО

Депутати Кіровоградської обласної ради з другої спроби ухвалили звернення депутатів Кіровоградської облради до Верховної Ради України, Президента України, Кабміну. 
Про це інформує кореспондент Златополя.
У тексті звернення обласна рада підтримала рішення РНБО та вимагає на законодавчому рівні вжити заходів щодо посилання контролю за переміщенням осіб, а також припинення переміщення вантажів через лінію зіткнення. 
Крім цього, облрада вимагає провести масштабне розслідування щодо надання дозволів на оптове постачання продукції з окупованого Донбасу на територію України і припинити переслідування учасників блокади "торгівлі на крові". 
Окремо депутати облради у зверненні вимагають терміново відпрацювати та вжити дієвих заходів стосовно негайного звільнення українських полонених. 
Нагадаємо. з першого разу звернення не вдалося прийняти через те, що за нього відмовилися голосувати депутати від "Свободи", що спричинило хвилю критики на їх адресу від учасників АТО, волонтерів та навіть рядових членів "Свободи". один із яких заявив про вихід з цієї політичної сили через неучасть депутатів у голосуванні.
– Перший раз мені, члену "Свободи", хочеться наклепать морду члену "Свободи". – зазначив уже колишній член партії перед виходом із її рядів.
У процесі обговорення питання, до депутатів також звернулась сестра військового Сергія Глондаря, що перебуває у полоні вже 761 день. Жінка зазначила, що політичні амбіції деяких політичних сил є причиною відсутності єдності і, як наслідок, неспроможні допомогти військовополоненими на сході країни.

Фото – Златопіль
Кіровоградська облрада підтримала блокаду торгівлі з ОРДЛО
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований