05 травня 2024, неділя

Кіровоград: рятувальники міста завітали до учнів колегіуму

21 листопада співробітники служби порятунку м. Кіровограда зустрілися з учнями Кіровоградського колегіуму. Під час зустрічі особлива увага приділялася питанням особистої безпеки підлітків, правилам користування індивідуальними засобами захисту. Про це Златополю повідомили у прес-службі У ДСНС в області.
Рятувальники не тільки розповіли про поведінку у випадку виникнення надзвичайної ситуації політичного та військового характеру, але й продемонстрували навчальний фільм «Варто знати кожному», який було створено співробітниками прес-служби У ДСНС в області  спеціально для навчання усіх категорій населення. Адже не у кожного сучасного громадянина є час, щоб почитати підручник з цивільного захисту, а тим більше у молоді. І тут в нагоді стане навчальний фільм, який можна легко знайти в Інтернеті.
Детально зупинилися гості і на правилах поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів та продемонстрували зразки знешкоджених боєприпасів, які були знайдені у різних куточках нашої області після Великої Вітчизняної війни. Бо саме восени, коли прибирають присадибні ділянки, поля, сади найчастіше і трапляються такі знахідки. Також під час вікторини учні витягували питання з конвертів й надавали на них відповіді. Приємно зазначити, що діти добре володіють знаннями з безпеки життєдіяльності, і це підтверджує той факт, що школярі цього закладу є одними з найактивніших учасників усіх масових заходів, що стосуються безпеки життєдіяльності. 
На завершення заходу діти представили рятувальникам свої тематичні виступи та продемонстрували, що до питань безпеки ставляться не тільки дуже серйозно, але й творчо. Існує такий вислів: «Діти – наше майбутнє». А про учнів колегіуму з упевненістю можна сказати, що вони наше безпечне майбутнє. 
                        
                        
Кіровоград: рятувальники міста завітали до учнів колегіуму
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований