28 вересня 2024, субота

В Олександрії почали розбирати дорогу по Братській (ФОТО)

В Олександрії, що на Кіровоградщині, з настанням весни відновилися ремонти доріг по місту. Про це пише Златопіль із посиланням на Олександрійські новини.
Як повідомляється, днями по вулиці Братській (колишня Калініна) почали зривати залишки асфальту на ділянці, яка до цього була у жахливому стані.
На сайті мерії зазначається, що днями ямковий ремонт провели по вулицях Кременчуцькій, сьогодні, 21 березня, триває фрезерування вулиці Культурної. Планується провести ремонти по вулицям Першотравнева, Діброви, Гагаріна, Софіївська, Садова, проспект Соборний та Соборна площа, а також інші вулиці.
Нагадаємо, нещодавно пройшов аукціон щодо ремонту дороги по вулиці 6-го грудня. Планується провести капітальний ремонт дороги по вулиці 6-го Грудня від вулиці Комарова до вулиці Трапезанської (колишня Постишева). Очікувана вартість ремонту в оголошенні зазначена у розмірі 1 859 895,96 грн. Переможця визначатимуть не тільки за критерієм ціни, але й за умовами гарантійного забезпечення: той, хто запропонує гарантію від 7 років і більше, буде мати 10% переваги. Ремонт планується виконати з квітня 2017 року до грудня 2018 року.

Фото – Олександрійські новини
В Олександрії почали розбирати дорогу по Братській (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований