28 вересня 2024, субота

У Кропивницькому пройшли урочистості з нагоди 25-ї річниці Служби Безпеки України

З нагоди 25-ї річниці створення Служби безпеки України, сьогодні, 23 березня, в Управлінні СБУ України в Кріовоградській області  відбулися урочистості, під час яких вшанували ветеранів та найдостойніших працівників Служби Безпеки України.
Про це пише Златопіль із посиланням на інформацію офіційного порталу Кіровоградської обласної ради.
Як повідомляється, у заходах брав участь голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко. 
У вітальному слові Олександр Анатолійович зазначив:
– Служба безпеки України послідовно виконує своє головне призначення – безкомпромісно стояти на захисті національних інтересів України, її суверенітету та територіальної цілісності, спокою і безпеки кожної української родини, кожного громадянина. Останні три роки пройшли у кривавій боротьбі і самовідданій праці, смутку за полеглими побратимами і радості від нелегких перемог, – підкреслив голова обласної ради.
Побажавши присутнім успіхів у служінні на благо народу України, міцного здоров'я, родинного щастя й добробуту, Олександр Чорноіваненко вручив Подяку Кіровоградської обласної ради майору Ігорю Поповичу, старшому оперуповноваженому в особливо важливих справах сектору відділу управління Служби безпеки України в Кіровоградській області за сумлінне виконання службових обов'язків, вагомий особистий внесок у економічний і соціальний розвиток області, високий професіоналізм та з нагоди Дня Служби безпеки України.
Ілюстрація – з офіційного сайту Кіровоградської облради
 

У Кропивницькому пройшли урочистості з нагоди 25-ї річниці Служби Безпеки України
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований