28 вересня 2024, субота

У прокуратурі Кіровоградської області пояснили учорашній мітинг

Вчора, 22 березня, під стінами обласного наглядового відомства проведено зібрання, основною вимогою якого була зустріч з прокурором області. З цього приводу прес-служба прокуратури Кіровоградської області роз'яснюэ про наступне. 
Як повідомили в прес-службі, учасники протестної акції є постійними дописувачами скарг органів прокуратури. Систематично керівник регіональної прокуратури Анатолій Коваленко зустрічається з вказаними громадянами у рамках проведення особистого прийому. Всі звернення скаржників розглянуті прокуратурою та в рамках повноважень надані вичерпні відповіді на них.
Проте, зазначають в прокуратурі, акцію було проведено саме тоді, коли керівник прокуратури області приймав громадян у Маловисківському районі, оскільки в обласному центрі попередньо на прийом до прокурора області громадяни не записувалися. У прокуратурі зауважують, про вказане учасникам так званого протесту було достеменно відомо ще напередодні. 
– Після години перебування під стінами прокуратури організатор зібрання Геннадій Орєшков все ж виявив бажання поспілкуватися із першим заступником прокурора області Анатолієм Гоєм. Однак, звернутися до посадових осіб прокуратури у порядку Закону України «Про звернення громадян» та структурно сформулювати власні вимоги протестувальники відмовилися. – повідомляє прес-служба прокуратури.
– Вважаємо, що такого роду протестні акції проводяться не для вирішення конкретних проблем чи усунення порушень Закону, а є нічим іншим як «протестом заради протесту». Вчергове наголошуємо, що прокуратура Кіровоградської області є відкритою для спілкування з громадськістю та готова до постійного діалогу. Однак, цей діалог має бути конструктивним. – заявили в прокуратурі області.
Ілюстрація – mykirov.com
У прокуратурі Кіровоградської області пояснили учорашній мітинг
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований